donderdag 12 februari 2009

Milan adjudant bij SVB !!!

Hieperdepiep hoera ! Alaaf ! Milan is adjudant geworden bij Blerickse voetbalvereniging SVB. Afgelopen vrijdag 6 februari is het trio uitgeroepen in de kantine van de voetbalclub. In november 2008 belde Ton van SVB ons op om te vragen of Milan het leuk zou vinden om in het SVB trio te komen en of wij dat natuurlijk ook wilden. Van onze 3 jongens is Milan de minst vastelaovesvierder dus ik heb hem tussen neus en lippen een beetje gepolst hoe hij dat zou vinden. Hij reageerde niet superenthousiast, maar we hebben Ton gebeld dat we het deden. Op 11 december 2008 kwam Ton bij ons thuis om Milan (die natuurlijk nog van helemaal niets wist) officieel te vragen. En Milan zei: "Ja". Eind december hebben we bij Ton thuis kennisgemaakt met de andere adjudant (Steve) en de prins (Stefan). In de E had Milan als eens in het team van Stefan gezeten dus die kende hij wel. Steve die iets jonger is en nu in de E zit kende hij niet. Maar de jongens hadden meteen de grootste lol samen. Half januari zijn op een avond in de bieb van Maasbree waar Ton werkt de "staatsiefoto's" gemaakt.
1. In de bieb van Maasbree.
2 en 3. De staatsiefoto's.
4. De binnenkomst in de kantine.
5. Hé, hé eindelijk mag ik erover praten.
6. Joeri wist het al vanaf het begin, maar Igor hadden we niets verteld. Dus hij kwam er pas vrijdag 6 februari achter.
7. Voor het spandoek in de kantine van SVB.
8. Op intranet bij mij op het werk.
9. Op de beeldkrant van omroep Venlo.

Na het uitroepen kregen de prins en zijn adjudanten de mantels om, de mutsen op en de scepter. Het trio van de Wortelepin kwam ook nog langs. Normaal gesproken komen die niet, maar omdat dit Wortelepinnetrio erg met SVB verbonden is (Prins Gilbert is vice-voorzitter) kwamen ze de jongens feliciteren. Om 22.30 uur waren we thuis!
Zondag zijn we met het hele gezelschap (trio, ouders, broers, broertjes (er zijn geen zusjes) en enkelen van de activiteitencommissie SVB) 3 recepties afgelopen. Eerst naar de Hubertusvereniging, daarna de Vossekopkes en als laatste naar CV d'n Duikelaer. Ons trio bracht echt stemming. Ton die ook mee was zei al dat normaal gesproken het trio een beetje in hun rol moet groeien, maar dat dit trio er vanaf het eerste moment er meteen in zat. (polonaises, dansjes, springen ze draaien hun handen er niet voor om). Eerlijk gezegd had ik dat niet gedacht van Milan, omdat dat een type is dat liever op de achtergrond blijft. Maar misschien komt dat ook, omdat hij zo goed kan opschieten met Stefan en Steve.

We hebben nog een druk programma: zaterdag 14 februari gaan we eerst de 3-kes feliciteren op de boot, daarna wat eten bij prins Stefan, door naar de kantine van SVB waar ze vanaf 18.30 uur receptie hebben. De zondag daarna brunchen bij SVB en dan het Wortelepinnetrio feliciteren. En dan gaan wij nog aansluitend naar de verjaardag van mijn schoonmoeder.
En dan zondag 22 februari de optocht !!!

Groetekes, Nicole

1 opmerking:

Anoniem zei

Milan,
Hartstikke gaaf dat jij adjudant bent geworden bij SVB.
Je staat heel mooi op de foto's.
Opa en oma wensen jou heel veel plezier a.s. zaterdag en zondag en natuurlijk ook op carnvalszondag.
Alaaf !!!!
Tot ziens op de receptie.
Groetjes opa en oma Plat