vrijdag 29 januari 2010

Swaree !!!

Afgelopen zaterdag een hartstikke leuke avond gehad. We zijn naar het Swaree geweest. Albert had de smoking van onze zwager E. geleend. Ikzelf had mijn pak, dat ik vorig jaar ook aan had, weer aangedaan. Het is toch zwart, dus 2 keer hetzelfde kan goed. Haha !!!
Albert zei zaterdagmiddag nog dat hij er eigenlijk niet zo'n zin in had, omdat een aantal mensen die wij kennen en die er vorig jaar ook waren niet gingen dit jaar. Samen met L. fietsten wij naar het Raodhoes. De man van L. was al eerder in het Raodhoes, omdat hij lid is van de Wortelepin en onder andere het Swaree mede organiseert.
Zo'n avond is mede zo leuk, omdat bijna alle heren in smoking zijn en de dames in (gala) jurken. Iedereen ziet er mooi uit. Het is ook een avond voor jong en oud. Er komen twintigers, maar ook zestigers. De avond werd geopend met muziek van de Hofkapel, een zanger en een zangeres, die allemaal lekkere muziek maakten. Daarna natuurlijk het uitroepen van het trio. Daar is het natuurlijk om te doen die avond. Haha ! Het Wortelepinnetrio bestaat dit jaar uit de 3 broers Knorr. Ik kende ze alle drie niet. Het zijn nog jonge jongens en ze straalden wel gezelligheid uit, dus dat komt wel goed deze vastelaovend. Na 3 kwartier Minsekinder (in de zijzaal) kwamen Die Powerhosen op het hoofdpodium. Een groep uit Venlo die met een knipoog duitse muziek brengen. Hartstikke gezellig. Zij kregen de zaal goed mee. Daarna begon Minsekinder weer aan hun 2e 3 kwartier en toen zijn wij naar boven naar de trouwzaal gegaan (niet om weer met elkaar te trouwen), maar om een bezoekje te brengen aan de Vinylboys. Erg leuk! De Vinylboys zijn 2 mannen die originele singletjes van eind jaren 50 tot begin jaren 90 draaien. Het hoesje projecteren ze dan op een scherm. Je kunt een plaatje bij hen aanvragen. Hun specialiteit is soul, disco en dance. En toen zag ik 'm........
.......de schemerlamp! Ik was meteen verliefd. Zie je 'm hierboven? Lekker kitsch, hè? Maar wat een schatje en zo'n leuk formaat. Tijdens het dansen op die lekkere muziek heb ik 'm af en toe geknuffeld. De boys hebben er nog een foto van gemaakt voor op hun website, maar deze foto is nog niet geplaatst. Grrr...ze wilden hun schemerlampje niet verkopen.
Nadat we een tijdje bij de Vinylboys waren geweest en uitgedanst waren zijn we weer naar beneden gegaan waar Die Powerhosen aan de laatste nummers bezig waren. Lekker meegezongen en rond 2 uur was het schluss. Veel bekenden gezien en gesproken, lekker gedanst en natuurlijk biertjes gedronken. Wat een heerlijke avond!
PS de foto van de Vinylboys komt van hun website.

Groetekes, Nicole

1 opmerking:

VinylBoys zei

Leuk stukje!
De foto staat nu op onze site.
www.VinylBoys.nl

groetjes, de VinylBoys