dinsdag 10 maart 2009

De paddentrek?!

Zondagmiddag, vlak voordat wij naar Den Haag gingen naar het verjaardagsfeestje van A. die 40 jaar geworden was, las Milan een artikel over padden op de voorpagina van het Zondagsnieuws. Meteen daarna zei hij met een westers accent: "In Den Haag daar hebben ze geen padden". En meteen daarna riep Igor: "Kijk buiten in de tuin op het terras een pad". Wij lachen natuurlijk, wij dachten dat hij een grapje maakte, maar we keken toch even naar buiten en jawel hoor een dikke pad. Zelfs 2 op elkaar. Meteen naar buiten gesprint en foto's gemaakt.
Op deze foto zie je niet zo duidelijk dat het er 2 zijn. We vroegen ons wel af wat ze nou van elkaar waren. Mannetje en vrouwtje???? Ze bleven lekker stil zitten.

Haha, lekker stel.
Toen we een beetje naar ze toeliepen sprongen ze weg. En die groene bleef gezellig op de ander z'n rug zitten. Wellicht zitten ze nu nog in onze tuin.
Groetekes, Nicole

1 opmerking:

Anoniem zei

He, wat leuk padden in de tuin.
In de R. v. Ch. hebben we ook een keer een pad in de tuin gehad. Ik vond het geweldig! Was er helemaal ondersteboven van.
En nu maar wachten op het moment dat er een keer een pad op ons balkon verschijnt. Ja, het leven in de tuin - ook vogels en egels - mis ik wel. Maar een mens kan nu eenmaal niet alles hebben.
Ik ben zeer tevreden met m'n balkon(netje)
gr. mam