vrijdag 6 maart 2009

Nog enkele vastelaovendfoto's !!!

Carnavalszondag begon voor ons om 08.30 uur met schminken. Vroeg, maar wij waren niet de eersten in het schminkschema.
Joeri, ff lachen naar het vogeltje.













Milan hoeft natuurlijk niet geschminkt te worden, omdat hij op de wagen staat met het trio van SVB !

Kleurige groepsfoto !!












Milan op de wagen samen met een de nar van de 3-kes!

Gezellig hé, jongens !
















Mam liep ook mee met de optocht, maar dan met Spaor 11 !!













Serieus kijkend in het Raodhoes, wachtend op de uitslag van de optocht.
Carnavalsmaandag nog een hele leuke dag gehad. Milan liep met het trio de kinderoptocht mee. De kinderoptocht stelt niet zoveel voor, maar met ons gezelschap (trio SVB, ouders, broers, broertjes en enkele van de organisatie van SVB) hebben we het nog zo gezellig gehad in het Raodhoes. Om 19.00 uur moesten ze ons eruit vegen. Daarna nog met z'n allen als afsluiting een frietje gegeten en rond 20.30 uur waren we thuis. Mede doordat Milan in het trio zat hebben we een erg leuke vastelaovend gehad. Zeker ook de periode naar de 3 dolle dagen toe. Zoals de recepties aflopen, maar ook hun eigen erg gezellige receptie. Vantevoren had ik niet gedacht dat het zo leuk is om een adjudant in huis te hebben. Je gaat met het gezelschap toch regelmatig op stap. Kun je nagaan hoe dat is voor het Wortelepinne of het Jocustrio.
Maar ook de optocht lopen met een groep is erg goed bevallen en gezellig. Ik hoop dat we volgend jaar weer meedoen met deze groep. Had de pakken en de hoeden net op tijd af. Heb heel wat afgenaaid de weken voor de carnaval.
Vastelaovesdinsdags hebben we het rustig gehouden. Nog wel naar de Lempkesoptocht gaan kijken (heel sfeervol) en het truuj verbranden (alhoewel de Truuj was per ongeluk geverfd met brandwerende verf dus ze wilde niet de hens in). En toen was het weer gedaon !!
Groetekes, Nicole

Geen opmerkingen: