vrijdag 4 juli 2008

Schoolvakantie !!




Yes, alle 3 de jongens hebben nu vakantie. Heerlijk. Milan heeft woensdag op school nog een waterfestijn gehad, omdat het zo ontzettend warm/benauwd was en ze hebben het spel "doet-ie het of doet-ie het niet" gespeeld. Milan was als eerste aan de beurt en werd door een 4-tal meisjes onder handen genomen. Met wax zijn ze flink in de weer geweest met z'n haar. Hij deed het dus en het staat erg leuk.

Verder ben ik samen met Milan en Igor naar de filmmusical van nichtje Sansarai geweest. Omdat ze maar met 13 kinderen in groep 8 zitten hebben ze ipv een musical een film gemaakt en afgelopen donderdag was de premiere. 13 kinderen die 1 voor 1 onder luid applaus de aula binnenkwamen, bijna allemaal in galakleding. Sansarai, half moluks, had een prachtig zwart jurkje aan. Ik word altijd een beetje emotioneel van zo'n afscheid. Je sluit toch een periode af. En ook zeker, omdat haar vader er niet bij was. Haar vader, mijn broer is ruim 3 jaar geleden op 36-jarige leeftijd overleden. Gelukkig waren haar moeder, zusje, 2 tantes (waaronder ik) en 2 neefjes er. En de film........die was ontzettend leuk. We hebben gelachen, zeker om de bloopers aan het eind van de film.
Groetekes, Nicole

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat leuk, Nicole, je eigen blog.
Natuurlijk zien we je veel. En bellen doen we ook. Maar nu kunnen we ook nog even naar Pluk de dag om het een en ander van jou te lezen. Even op internet kijken wat onze dochter en haar gezin nu weer uitgespookt heeft.
Liefs van pap en mam