donderdag 30 oktober 2008

Training van Jan van Dijk !!

Toen ik woensdagmiddag even thuis was om te lunchen werd ik gebeld door A. Zij vroeg of wij 's avonds zin hadden om naar de training van Joeri te komen kijken, want zij had geregeld dat de B2 van SVBlerick eenmalig en bij hoge uitzondering een training zou krijgen van de hoofdtrainer van VVV-Venlo, Jan van Dijk.
Het was een verrassing voor de jongens dus we mochten uiteraard niets verklappen. De trainers van de B2 hadden de jongens namelijk wijsgemaakt dat ze eerder op de training moesten komen, omdat er iemand van de KNVB zou komen die een examen moest afleggen. Haha! De vriendin van Joeri hockeyde een interland om kwart over zes en eigenlijk wilde hij daar voor het trainen nog gaan kijken. Maar dat lukte qua tijd niet meer. Hij baalde dat ze juist vandaag eerder naar de training moesten komen, omdat zoals Joeri zei "een of andere sjap van de KNVB kwam".
Maar toen kwam de aap uit de mouw. Die "sjap" was dus Jan van Dijk. A. had veel ouders op het laatste moment op de hoogte gebracht, zodat er lekker veel publiek bij de training was. De jongens vonden het geweldig. Iedereen deed goed mee, ze luisterden goed en ze waren opvallend stil !?! Jan trainde ze van 8 tot 9 uur.
Even klappen aan het eind van de training.
En natuurlijk een groepsfoto.

1 van de leuke cadeautjes die Jan van de B2 kreeg. Op elk flesje staan foto's van de jongens. Een origineel cadeau!
Het was een geweldige verrassing en een groot succes. Volgende week weer??? Haha. Joeri was er vol van en toen hij thuis kwam ging hij meteen z'n vriendin bellen. Want dit moest hij natuurlijk even aan haar kwijt.
Groetekes, Nicole

Geen opmerkingen: